«Καρέρα διετίας στην ΑΕΚ»!

«Καρέρα διετίας στην ΑΕΚ»!

«Καρέρα διετίας στην ΑΕΚ»!

bet365

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκάλυψε πως ο Μάσιμο Καρέρα θα έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ!

Νωρίτερα είχατε διαβάσει πως η ΑΕΚ έχει προχωρήσει το θέμα του Ιταλού κόουτς με θητεία και στη Ρωσία. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τον Ντι Μάρτζιο, τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, θέλουν τον Μάσιμο Καρέρα να έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή για να κλείσει με διετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ. Ειδικότερα, τονίζεται πως πείσθηκε από το πλάνο της Ένωσης και αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Νίκου Κωστένογλου. Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται κάτι περισσότερο από την ΑΕΚ, εκτός των επαφών με τον 55χρονο προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα