Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα στην αποστολή ο Μολό!

Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα στην αποστολή ο Μολό!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα στην αποστολή ο Μολό!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης «έκοψε» από την αποστολή για τον επαναληπτικό με την Παναχαϊκή τον Γιοάν Μολό και ο Γάλλος εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος». Εντός ο Φάουστο, ο Μπεκ και αρκετοί νεαροί.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης(19:30) την Παναχαϊκή στην ρεβάνς του 3-1 υπέρ του «τριφυλλιού» στην Πάτρα. Η αποστολή του «τριφυλλιού» έβγαλε ειδήσεις, καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν συμπεριέλαβε ούτε σε αυτό το παιχνίδι τον Γιοάν Μολό και ο Γάλλος εξτρέμ θα πρέπει να θεωρείται «τελειωμένος» από την Έλληνα τεχνικό. Ο 30χρονος άσος ήταν έξαλλος με αυτή την εξέλιξη και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη και άμεσες εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του στους «πράσινους».

Από κει και πέρα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές αλλά και ο Φάουστο Τιένθα που εκτός απροόπτου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή. Μέσα είναι και ο Μπεκ που μετά από καιρό είναι διαθέσιμος, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων. Στην προπόνηση συμμετείχαν μετά από καιρό οι Ζαχίντ, Ινσούα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Φάουστο, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Περέα, Σέχου, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα