Αμερικανοί φοιτητές «ερωτεύτηκαν» τον Άρη

Αμερικανοί φοιτητές «ερωτεύτηκαν» τον Άρη

Gazzetta team
Αμερικανοί φοιτητές «ερωτεύτηκαν» τον Άρη

bet365

Εννιά Αμερικανοί φοιτητές βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον αγώνα με τη Λαμία, εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα και κυρίως από το επίπεδο συμπαράσταση του κόσμου στην ομάδα του Άρη.

Πρέμιερ Λιγκ με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι Αμερικανοί φοιτητές βρέθηκαν στη Θύρα 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης», προσκεκλημένοι του ΑΣ Άρης, είδαν τον αγώνα με τη Λαμία και ενθουσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «φίλοι» της ομάδας. Όπως μάλιστα αναφέρει στην ενημέρωσή του ο ΑΣ Άρης… «οι Αμερικανοί φοιτητές δεν έφυγαν με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη, αφού πήραν δώρα τόσο από την ΠΑΕ, όσο και από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Φόρεσαν τα κιτρινόμαυρα κασκόλ τους, είδαν τον αγώνα και έφυγαν από το γήπεδο με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα, τονίζοντας ότι θέλουν να ξαναζήσουν αυτήν την εμπειρία όταν τους δοθεί η ευκαιρία. Το βέβαιο είναι ότι ο ΑΡΗΣ κέρδισε νέους φιλάθλους, εξ ΗΠΑ…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα