Βόλος: Ο Τόρες που ξεχωρίζει και οι βοήθειες που θέλει επιθετικά

Βόλος: Ο Τόρες που ξεχωρίζει και οι βοήθειες που θέλει επιθετικά

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Ο Τόρες που ξεχωρίζει και οι βοήθειες που θέλει επιθετικά

bet365

Ο Χοακίν Τόρες συνεχίζει να προσφέρει στον Βόλο επιθετικά, ωστόσο ο Αργεντινός άσος χρειάζεται βοήθειες στην τελική προσπάθεια για να έρχονται περισσότεροι βαθμοί.

Μία από τις μεταγραφές του καλοκαιριού στη Super League είναι αναμφισβήτητα ο Χοακίν Τόρες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Βόλου πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και αποτελεί τον παίκτη που κάνει τη διαφορά με τον Βόλο στην παρθενική σεζόν της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Τόρες έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του ότι είναι ένα εξτρέμ με τεχνική και έφεση στο σκοράρισμα, στοιχεία που μαρτυρούν ότι έχει προοπτικές εξέλιξης. Απέναντι στην ΑΕΛ επέστρεψε στα γκολ, φτάνοντας τα πέντε τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ είναι αποτελεσματικός, κάτι που επίσης αποτελεί ένα έξτρα ατού στο παιχνίδι του. Είναι τρίτος σε γκολ ανά τελικές στη φετινή Super League πίσω μόνο από Σβιντέρσκι και Αραμπούλι, βρίσκοντας δίχτυα ανά 3,2 τελικές προσπάθειες.

Ο Βόλος τη δεδομένη στιγμή έχει απόσταση ασφαλείας, ωστόσο για να έρθουν περισσότεροι βαθμοί στο... σακούλι του θα πρέπει να βοηθηθεί και ο Τόρες περισσότερο στο εκτελεστικό κομμάτι.

Για παράδειγμα ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος βέβαια απουσίαζε λόγω τραυματισμού από το σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΛ, μετράει μέχρι στιγμής μόνο δύο τέρματα και δεδομένα πρέπει να αυξήσει την παραγωγικότητά του, όπως είχε συνηθίσει το κοινό της Super League στις δύο προηγούμενες σεζόν με τη φανέλα της Ξάνθης.

Επίσης ο Γιάννης Μυστακίδης ψάχνει ακόμα το πρώτο του τέρμα, ενώ ο Βασίλης Μάντζης απέχει πολύ από τα περσινά σαρωτικά στατιστικά του στο σκοράρισμα στη Football League, μετρώντας μέχρι στιγμής ένα τέρμα στη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Ακόμη στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Χουάν Μουνίθ εκτός από τα δύο τέρματα που είχε σημειώσει στη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Πανιωνίου, έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά και έπειτα από δύο μήνες στην επικράτηση επί του Παναιτωλικού, ενώ ο Φερνάντο Ζοάο δεν έχει καταφέρει ακόμα να συνεισφέρει με κάποιο τέρμα.

Έτσι ο Χουάν Φεράντο περιμένει περισσότερα από τους παίκτες της μεσοεπιθετικής του γραμμής, μιας και αν αυτό συμβεί, τότε οι βαθμοί θα έρθουν πιο εύκολα. Υπάρχει βέβαια και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου κατά την οποία ο Βόλος αν προσθέσει ποιότητα και εμπειρία σίγουρα θα μπορέσει να δει ακόμα περισσότερα αποτελέσματα στην επιθετική του γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα