ΠΑΟΚ: «Δεν τηρήθηκε η συμφωνία, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον Γκαγκάτση»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Δεν τηρήθηκε η συμφωνία, φίλαθλοι του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον Γκαγκάτση»

bet365

Ευθύνες στην αστυνομία, αλλά και καταγγελία ότι οπαδοί του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον Μάκη Γκαγκάτση, αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ σχετικά με την άφιξη της αποστολής στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Λίγα λεπτά μετά την επεισοδιακή άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, η αποστολή που υπήρχε από τον Δικέφαλο του Βορρά αναφέρει: «Οι ποδοσφαιριστές είναι όλοι καλά, βρίσκονται ήδη στα αποδυτήρια, έστω και με καθυστέρηση. Παρά το ότι στο πρωινό meeting ασφαλείας είχε συμφωνηθεί η ομάδα να περάσει με το λεωφορείο μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων όπως γίνεται κάθε φορά, η αστυνομία δεν φρόντισε ώστε η αποστολή να περάσει την πόρτα του γηπέδου, η οποία παρέμεινε κλειστή, παρά το αντιθέτως συμφωνημένο. Φίλαθλοι του Ολυμπιακού προπηλάκισαν τον κ.Γκαγκάτση, ενώ υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στα ΜΑΤ και οπαδούς του Ολυμπιακού, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο θεωρητικά αποκλεισμένο χώρο, από τον οποίο πέρασε η αποστολή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα