Φατιόν: «Συγκλονιστικό το να ψάχνεις ανθρώπους κάτω από τα μπάζα»

Gazzetta team
Φατιόν: «Συγκλονιστικό το να ψάχνεις ανθρώπους κάτω από τα μπάζα»

bet365

Συγκλονιστικός ο Άντονι Φατιόν, με τον Αλβανό αμυντικός μέσο της ΑΕΛ να αναφέρεται στον σεισμό στην πατρίδα του που έχει στοιχίσει την ζωή σε δεκάδες συμπατριώτες του.

Αναλυτικά ο Φατιόν μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Η Αλβανία είναι η χώρα της καταγωγής μου και αγαπώ εξίσου και τις δυο χώρες. Περνάνε δύσκολα. Ήταν ένα σοκ. Να συνέλθουν γρήγορα. Οι ζωές δεν επιστρέφουν. Θα ήθελα να σταθώ και στο φιλικό που θα κάνουμε με την ομάδα του Δυρραχίου. Το ποδόσφαιρο όσον ανθρωπιά. Το γκολ που πέτυχα και το παιχνίδι μας σήμερα πάει και σε αυτούς. Είναι συγκλονιστικό να ψάχνεις ανθρώπους κάτω από μπάζα».

Για τη νίκη επί του Βόλου: «Είμαστε μαχητές, είμαστε καλή ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη μας κρατάει στην εξάδα και στόχος μας είναι να παραμείνουμε εκεί. Αφιέρωσα το γκολ στην κοπέλα μου και στην οικογένειά μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα