Φερέιρα: «Τέτοια παιχνίδια σε σημαδεύουν, ξέρουμε τι θέλουμε, να κερδίσουμε»! (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Τέτοια παιχνίδια σε σημαδεύουν, ξέρουμε τι θέλουμε, να κερδίσουμε»! (vid)

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα να δείχνει στις δηλώσεις του το πόσο πολύ περιμένει το ματς αυτό αλλά και θέλει τη νίκη.
Ο Αμπέλ Φερέιρα ανέφερε χαρακτηριστικά στο PAOK TV: «Έχω την επιθυμία και την θέληση να συμμετάσχω σε αυτό το ντέρμπι. Ακούω να μιλάνε για αυτό εδώ και χρόνια και θέλω να βρεθώ μαζί με την ομάδα μου στην ευχάριστη θέση να το ζήσω.
Πρόκειται για παιχνίδια που σε σημαδεύουν. Αποτελούν πρόκληση και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή με τους παίκτες μου. Εμείς πάντα είμαστε συνεπείς στο πλάνο και την προσέγγιση μας στο παιχνίδι. Ξέρουμε τι θέλουμε, να κερδίσουμε. Θέλουμε φέτος να κρατήσουμε τα σκήπτρα του πρωταθλητή κι αυτό το κάνουμε, μαζεύοντας βαθμούς.
Καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι έχει άλλο βάρος κι άλλη σημασία για πολλούς, αλλά για εμάς η επιθυμία και ο στόχος είναι ανεξάρτητα που παίζουμε ή ποιον θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό το ματς, θα το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο». Ολόκληρη η συνέντευξη του Πορτογάλου προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά θα προβληθεί αύριο Κυριακή στο pregame του PAOK TV που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα