Αυγενάκης: «Εγώ δεν σφυρίζω… πέναλτι»

Αυγενάκης: «Εγώ δεν σφυρίζω… πέναλτι»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε πως «είναι υποχρέωση της πολιτείας και της κυβέρνησης θεσμικά να ακούει τους πάντες» απαντώντας και στον ΠΑΟΚ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και συζητήσαν για περίπου μία ώρα. Ο κύριος Αυγενάκης μετά το τέλος αυτής εξήγησε για ποιον λόγο δέχτηκε τους «ερυθρόλευκους» κι απάντησε και στα παράπονα του ΠΑΟΚ.

«Μετά την επιστολή που απέστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για συνάντηση, καταθέτοντας μια σειρά από στοιχεία και περιστατικά ήταν και παραμένει υποχρέωση της Πολιτείας και της Κυβέρνησης να ακούσει, να αξιολογήσει και να κινηθεί ανάλογα. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον, είναι θεσμική υποχρέωσή μας και θα το κάνουμε και πολύ άμεσα.

Τώρα, σ' ότι αφορά το περιεχόμενο της επιστολής του Ολυμπιακού... Η επιστολή κινείται σε τρεις κατευθύνσεις. Είναι βέβαιο ότι κάποια σημεία έχουν να κάνουν με αρμοδιότητες που ακουμπούν το υφυπουργείου Αθλητισμού και κάποια άλλα σε επίπεδο FIFA και UEFA.

Είναι αυτονόητο ότι η συνεργασία μας με τις FIFA και UEFA είναι στενή και είναι επίσης σημαντικό και γνωστό ότι στόχος μας είναι να εξυγιάνουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνολικά τον αθλητισμό. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε με όλους τους θεσμικούς συνομιλητές μας».

Αναφορικά με το χρονικό σημείο της συνάντησης, πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και για τη σχέση που του καταλογίζουν με τους «ερυθρόλευκους» είπε: «Εγώ δεν σφυρίζω ούτε πέναλτι, ούτε οφσάιντ. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής θα κριθεί μέσα στο γήπεδο. Ήταν υποχρέωσή μου να συναντηθώ με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι υποχρέωσή μου να συναντηθώ και με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια νευρικότητα αλλά από εκεί και πέρα θα παρακαλέσω ο υπουργός Αθλητισμού να μένει έξω από το κάδρο. Η δουλειά μου είναι να συνεργάζομαι με όλους».

Για το ΕΣΚΑΝ και το θέμα των ελέγχων ντόπινγκ:

«Ο ΕΣΚΑΝ είναι ανεξάρτητη αρχή και λειτουργεί από τους κανόνες της WADA. Χαίρομαι που σίγα σιγά κερδίζουμε το έδαφος που είχαμε χάσει με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνησης. Ο ΕΣΚΑΝ δεν έχει δικά της εργαστήρια με ευθύνη της προηγούμενης κυβέρνηση. Θα κάνουμε ότι πρέπει να επιστρέψει η πιστοποίηση στην Ελλάδα. Μη ψάχνετε ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης».

Για το περιστατικό βίας στο συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη: «Η βία δεν έχει χρώμα, είμαι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται, καταδικαστέα είναι κι η λεκτική βία, δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Έχω ενημερωθεί από ένα δημοσίευμα δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη με τον Χρυσοχοΐδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα