ΠΑΟΚ: To moto του Φερέιρα: Πίεση, πίεση, πίεση… (vid)

ΠΑΟΚ: To moto του Φερέιρα: Πίεση, πίεση, πίεση… (vid)

bet365

Που έχει ρίξει το βάρος του μέχρι σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ και ποια είναι η τακτική προσέγγιση των «ασπρόμαυρων» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξέρει πολύ καλά τον Πέδρο Μαρτίνς. Εκπρόσωποι της πορτογαλικής σχολής αμφότεροι θα τεθούν «ενώπιος ενωπίω» την Κυριακή στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει «διαβάσει» τον Ολυμπιακό, ξέρει τα υπέρ και τα κατά των «ερυθρόλευκων», ειδικά μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στον κόσμο τους, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά και προσέγγιση.

Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει ως πρωταθλητής με στόχο τη νίκη στον Πειραιά. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να θυμίσει τον φετινό ΠΑΟΚ του ΟΑΚΑ, όπου απέναντι στην ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το έκανε και στο τέλος το πλήρωσε…

Βάσει των όσων έχουν φανεί στις δύο προπονήσεις της Τετάρτης (27/11) και της Πέμπτης (28/11) ο Αμπέλ Φερέιρα δουλεύει πολύ πάνω στο κομμάτι του πρέσινγκ και της πίεσης του αντιπάλου. Είναι κλειδί για τους παίκτες του να μπορέσουν να αποσυντονίσουν τους «ερυθρόλευκους» και να έχουν αυτοί για περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους.

Αλλωστε, ο Φερέιρα προσεγγίζει με αυτή τη λογική όλα τα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κατέβει στο Φάληρο με στόχο να μείνει πίσω από την μπάλα, δεν το έχει κάνει σε κανένα από τα φετινά παιχνίδια του, ούτε όταν αντιμετώπισε τον Άγιαξ στο Άμστερνταν, όπου βγήκε μπροστά και έφτασε σε δύο γκολ.

Το δίλημμα Ίνγκασον ή Βαρέλα μάλλον έχει απαντηθεί, με τον Ισλανδό στόπερ να έχει το προβάδισμα αν και με τον Αμπέλ δεν μπορεί να γνωρίζεις, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος εκ των Λημνιού, Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Γιατί, ένας θα μείνει…

Δείτε τι συνέβη στην σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων»:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα