Τουρσουνίδης: «Είναι τραγικό να μιλάει ο Ολυμπιακός για αδικίες»

Gazzetta team
Τουρσουνίδης: «Είναι τραγικό να μιλάει ο Ολυμπιακός για αδικίες»

bet365

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε για το μεγάλο ραντεβού των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης πιστεύει πως «ο Ολυμπιακός φοβάται τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα» και χαρακτηρίζει παίκτη-κλειδί τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε σήμερα μιλώντας στο Libero 107,4:

Για το ματς με Ολυμπιακό που θυμάται πιο έντονα:

«Ένα παιχνίδι μέσα στη Τούμπα που θυμάμαι έχει να κάνει με την αδικία. Το χέρι του Τάκολα… Ο διαιτητής γύρισε και ουσιαστικά μου είπε «όσο και να παίζετε, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε….».

Για το αν υπάρχει φαβορί:

«Δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει την έδρα αλλά και το άγχος. Δεν παίζει ρόλο το αήττητο. Σε τέτοια ματς παίζει ρόλο η συγκέντρωση. Η ηρεμία μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτη ομάδα, ο Ολυμπιακός έχει κάποιες καλές μονάδες».

Για το γεγονός πως οι ομάδες είναι ισόβαθμες:

«Είναι σημαντικό διότι θα ήταν εντελώς διαφορετική η ψυχολογία. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, έχει πλεονέκτημα σε όλες τις γραμμές. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι. Το ματς πάντως ξεκινά από το 50%-50% όπως κάθε τέτοιο ματς όταν μιλάμε για ομάδες που είναι στη κορυφή μαζί».

Για το VAR:

«Το VAR διορθώνει τα λάθη. Καλώς ή κακώς υπήρχε προκατάληψη. Εχουν έρθει ξένοι διαιτητές και έχει αλλάξει η ψυχολογία όλων. Δεν υπάρχει το να πάω να σπρώξω λίγο τον διαιτητή, να παίξω με την ψυχολογία του…».

Για το αν θα ήθελε να έπαιζε:

«Το ρωτάς; Για τέτοια ματς ζει, για τέτοια ματς πρέπει να ζει ο κάθε παίκτης. Αλλά και ως θεατής, θα το ζήσω έντονα όπως πάντα».

Για τον ΠΑΟΚ του Φερέιρα σε σχέση με την ομάδα του Λουτσέσκου:

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο γρήγορη, πιο επιθετική ομάδα. Εχουν μπει νεαρότεροι παίκτες στην 11άδα. Ο Φερέιρα ήθελε χρόνο να κάνει μια δουλεμένη ομάδα να ακολουθήσει το δικό του δόγμα. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει:

«Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας παίκτης – κλειδί. Μπορεί να σου αλλάξει το παιχνίδι. Ψάχνει τον εαυτό του τελευταία. Ο Φερέιρα τον εμπιστεύεται και πολύ καλά κάνει. Ξέρει να διαχειριστεί το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του. Σε τέτοιους παίκτες, οι προπονητές στηρίζουν πολλά».

Για τους παίκτες που δεν παίζουν:

«Γινόταν, γίνεται και θα γίνεται να συζητιούνται αυτοί. Ο ΠΑΟΚ έχει τέτοιο υλικό που η κουβέντα αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο Λουτσέσκου είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα άριστο κλίμα. Οι παίκτες ήταν παθιασμένοι είτε έπαιζαν 5 λεπτά είτε έπαιζαν 90 λεπτά. Ο Φερέιρα προσπαθεί να βρει τρόπο να το καταφέρει. Να σας πω ένα παράδειγμα. Εγω τον Ακπομ τον γουστάρω ως παίκτη. Μου αρέσει το στυλ του. Δεν παίζει. Λογικό, αφού ο Σφιντέρσκι που παίζει στη θέση του σκοράρει συνέχεια....».

Για το κλίμα που δημιουργεί ο Ολυμπιακός:

«Είναι τραγικό να μιλάει ο Ολυμπιακός για αδικία στο ποδόσφαιρο… Δημιουργήθηκε θόρυβος τη τελευταία φορά που το είπα, αλλά αυτό πιστεύω και το ξαναλέω. Ο Ολυμπιακός φοβάται τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα. Ολες οι ομάδες έχουν αδικηθεί κατά καιρούς από τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα