Η ενδεκάδα του Fantasy της 11ης αγωνιστικής

Gazzetta team
Η ενδεκάδα του Fantasy της 11ης αγωνιστικής

bet365

Με δύο παίκτες της Λαμίας, δύο του Παναθηναϊκού και από έναν των ΠΑΟΚ, Παναιτωλικού, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ολυμπιακού, Πανιωνίου και Ατρομήτου, συμπληρώθηκε η ενδεκάδα του Fantasy της Super League για την 11η αγωνιστική.

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Διοργανώτριας θα παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 11ης αγωνιστικής υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές της Λαμίας, Θεοδωρόπουλος και Μπεχαράνο, δυο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Πούγγουρας και Γιόχανσον, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Σανιά (Παναιτωλικός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), Ναμπί (ΟΦΗ), Βαλμπουενά (Ολυμπιακός), Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος) και Γιακουμάκης (Ατρόμητος Αθ.).

Κατέβασε και εσύ το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League, φτιάξε τη δική σου ομάδα και διεκδίκησε δώρα κάθε αγωνιστική!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα