Μιλόγεβιτς και Γκράθια τα φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές (poll)

Μιλόγεβιτς και Γκράθια τα φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές (poll)

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς και Γκράθια τα φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές (poll)

bet365

O Ιλια Ιβιτς ψάχνει για τον νέο τεχνικό της «Ενωσης» και οι στοιχηματικές έχουν βγάλει ήδη τα φαβορί. Ποιες Ελληνες υπάρχουν στην λίστα.

Τότεναμ - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Novi Specials (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η νέα κακή εμφάνιση της ΑΕΚ σε συνδυασμό και με το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Αρη (1-1 στο ΟΑΚΑ) φαίνεται πως αναγκάζει τους ανθρώπους της Ενωσης να τρέξουν τις διαδικασίες για τον αντικαταστάτη του Νίκου Κωστενόγλου.

Ο Ελληνας τεχνικός είχε αναλάβει υπηρεσιακός το καλοκαίρι στη θέση του Μιγκελ Καρντόσο ωστόσο η καλή εικόνα της Ενωσης στα πρώτα του ματς έπεισαν την διοίκηση να τον μονιμοποιήσει. Ομως στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ δεν παρουσιάζει πρόοδο. Τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά. Η Ενωση έχασε 3-2 από τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι νικούσε 2-0, δε νίκησε τον Αρη των δέκα παικτών κι έτσι ο Ιλια Ιβιτς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ «τρέχει» την υπόθεση του νέου τεχνικού.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ

Ενα όνομα που παίζει καιρό στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Σύμφωνα μάλιστα με τις στοιχηματικές είναι το μεγάλο φαβορί για να είναι ο επόμενος τεχνικός της Ενωσης παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ο Μιλόγεβιτς είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα έχοντας οδηγήσει την σερβικη ομάδα δύο φορές στους ομίλους του Champions League και φυσικά είναι μέσα και στους φετινούς στόχους του συλλόγου.

Μαζί με τον Μιλόγεβιτς όμως είναι και ο Χάβι Γκράθια. Σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρείες, ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την απόλυσή του από την Γουότφορντ είναι πρώτο φαβορί μαζί με τον Μιλόγεβιτς.

Δείτε τις αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ

Ψηλά παίζουν και οι Ελληνες προπονητές για τον πάγκο της ΑΕΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Ο Γιάννης Πετράκης για παράδειγμα είναι τέταρτο φαβορί και ο Τραϊανός Δέλλας είναι πέμπτο ενώ αρκετά ψηλά είναι και η περίπτωση του Σάββα Παντελίδη.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα