Ένινγκ σε παίκτες: «Μας στέρησαν τρεις βαθμούς, κοιτάξτε το μέλλον»

Ένινγκ σε παίκτες: «Μας στέρησαν τρεις βαθμούς, κοιτάξτε το μέλλον»

Gazzetta team
Ένινγκ σε παίκτες: «Μας στέρησαν τρεις βαθμούς, κοιτάξτε το μέλλον»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στάθηκε περισσότερο στους επόμενους αγώνες.

Στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Άρη επικρατεί εκνευρισμός για τις διαιτητικές υποδείξεις, επ’ αυτών τοποθετήθηκε και ο Μίκαελ Ένινγκ στα αποδυτήρια. «Αισθάνομαι ότι μας στέρησαν τους τρεις βαθμούς», είπε στους παίκτες με αντίληψη του κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής στάθηκε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια. «Αποδείξαμε ότι μπορείτε να παίξετε σε κάθε έδρα ανεξαρτήτως αντιπάλου. Ακόμη κι όταν η ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες, πράγμα που είχαμε δουλέψει στην προπόνηση. Το μυαλό σας πρέπει ήδη να είναι στο επόμενο παιχνίδι. Με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν οι νίκες και οι βαθμοί», είπε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα