Ζίβκοβιτς: «Από την Τρίτη θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό»

Ζίβκοβιτς: «Από την Τρίτη θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ζίβκοβιτς: «Από την Τρίτη θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που κράτησε το μηδέν στην εστία του, ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του ίδιου και των συμπαικτών του ήταν μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί στο πρόγραμμα, σηκώνει πολύ συζήτηση και αποτελεί πρώτο θέμα μια εβδομάδα πριν από την συνάντηση των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος.

«Ίσως οι περισσότεροι γύρω μας σκέφτονταν τον Ολυμπιακό, αλλά όχι εμείς. Εμείς μέχρι σήμερα ασχολούμασταν το ματς με την ΑΕΛ. Θα ξεκουραστούμε μια μέρα και από την Τρίτη θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό» υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

«Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, προσπαθούμε να επιβάλλουμε το στυλ μας, το ρυθμό μας και κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Δε σκεφτόμασταν αυτήν την εβδομάδα κανέναν αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι πρέπει να πηγαίνουμε για να το κερδίσουμε, το μόνο που μας απασχολεί είναι η νίκη. Δεν αλλάζει κάτι στη φιλοσοφία της ομάδας, παίζουμε κάθε παιχνίδι με σκοπό τη νίκη», πρόσθεσε ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα