Βόλος: Χωρίς Μουνίθ και Μπαλογιάννη στην Τρίπολη (pic)

Gazzetta team
Βόλος: Χωρίς Μουνίθ και Μπαλογιάννη στην Τρίπολη (pic)

bet365

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Βόλου που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα.

Μετά το διπλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο, ο Βόλος αναζητά τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Κυριακή (24/11, 17:15 NS) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί, ο Χουάν Φεράντο θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χουάν Μουνίθ, ο οποίος εκτίει την ποινή καρτών που έχει αλλά και του Κώστα Μπαλογιάννη, που επέστρεψε τραυματίας από το παιχνίδι της Ελπίδων κόντρα στη Σκωτία την περασμένη Παρασκευή (15/11). Νοκ άουτ είναι και ο Διαμάντης.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Φερράρι, Τσαούσης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσίκας, Κορνέζος, Μαξ, Τσοκάνης, Ατιάτ, Τόρες, Ζοάο, Μυστακίδης, Κυζιρίδης, Μάντζης και Γέντρισεκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα