Ολυμπιακός: Εγκαίνια για την Σχολή στην Χίο

Ολυμπιακός: Εγκαίνια για την Σχολή στην Χίο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Εγκαίνια για την Σχολή στην Χίο

bet365

Τις πόρτες της στο κοινό άνοιξε η Σχολή Ποδοσφαίρου της ομάδας του Ολυμπιακού στην Χίο, που πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων της.
Το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο νησί για δύο μέρες και πραγματοποίησε μία σειρά από δράσεις. Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη, Παντελή Μπουγδάνο να δεσμεύεται για την πραγματοποίηση τουρνουά με την συμμετοχή ομάδων από Τουρκία, Μυτιλήνη αλλά και την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Aκόμα, η επίσκεψη στον Μητροπολίτη Χίου, Μάρκο, φανέρωσε την αγάπη του Σεβασμιότατου για τον Ολυμπιακό και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που ως επικεφαλής τμήματος scouting συνόδευε την αποστολή.
Την δεύτερη ημέρα, η αποστολή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επισκέφθηκε την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας, προσφέροντας δώρα και δείχνοντας έτσι έμπρακτα την στήριξή της ενώ μετά την επίσκεψη στην Θύρα 7 Χίου, όπου ο Αριέλ Ιμπαγάσα γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρολεύκων», οι άνθρωποι της Ακαδημίας παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στην Κ10 του Ολυμπιακού και την Θύελλα Χαλκειούς. Μάλιστα τα παιδιά της Σχολής προσκλήθηκαν να έρθουν να παρακολουθήσουν στο Καραϊσκάκη το παιχνίδι με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, στις 18/12.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα