Σωτηρίου: «Ο ΟΦΗ δείχνει το μεγαλείο του»

Gazzetta team
Σωτηρίου: «Ο ΟΦΗ δείχνει το μεγαλείο του»

bet365

Στις σπουδαίες πρωτοβουλίες που λαμβάνει η ΠΑΕ ΟΦΗ στάθηκε ο Κώστας Σωτηρίου στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του συλλόγου, με τον έμπειρο κίπερ να αποθεώνει τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σωτηρίου:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε μαζί με τον κόσμο. Τα μικρά παιδάκια βγαίνουν φωτογραφίες, διασκεδάζουν. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη μας, είναι δίπλα στα καλά και στα κακά, εύχομαι να είναι πάντα κοντά μας για να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Η ΠΑΕ δείχνει το μεγαλείο της με τις επισκέψεις στα σχολεία και τα κοινωνικά μηνύματα περνάει αυτά που χρειάζεται αλλά βλέπω παιδιά στο γήπεδο μαζί με τις οικογένειες τους και είναι ιδιαίτερη χαρά να τους βλέπουμε” ήταν τα λόγια του γκολκίπερ του ΟΦΗ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα