Ζαμπά: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

Ζαμπά: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

Gazzetta team
Ζαμπά: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα μείνει 2-3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά όπως λέει θα επιστρέψει με περισσότερη διάθεση μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό της Δράμας.

Ο Λέο Ζαμπά έστειλε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο σοβαρός τραυματισμός (ρήξη έσω μηνίσκου) ήταν μια ατυχία που θα νικήσει και θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Πιο αναλυτικά στο μήνυμα του ο Βραζιλιάνος επιθετικός του «Δικεφάλου» αναφέρει:

«Για όποιον έχει γεννηθεί με πίστη στον Θεό, ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και αυτή είναι η νίκη της ζωής. Η πίστη μας. Τα εμπόδια που παρουσιάζονται μπροστά μου με κάνουν πιο δυνατό και με περισσότερη διάθεση να ακολουθήσω το ταξίδι μου. Αυτή είναι μια ακόμη ατυχία που θα νικήσω και θα επιστρέψω πιο δυνατός! Έχω εμπιστοσύνη και πίστη στον Θεό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα