Παναθηναϊκός: Αγωνία για Ζαχίντ!

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Ζαχίντ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αγωνία για Ζαχίντ!

bet365

Ο Γκίας Ζαχίντ χτύπησε μόνος του στην προπόνηση της Πέμπτης, τραυματίστηκε στο γόνατο και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Το βράδυ τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Αγωνία στον Παναθηναϊκό με τον Γκίας Ζαχίντ! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός γλίστρησε στην προπόνηση της Πέμπτης, έπεσε στο έδαφος και πονούσε στο γόνατο! Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τρόμαξαν και άμεσα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη στο νοσοκομείο για μαγνητική.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ζημιά στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και πως ο Ζαχίντ έχει γλιτώσει τα χειρότερα. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής θα γίνουν γνωστά το βράδυ, όταν και θα υπάρχουν νεότερα για τον τραυματισμό του.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» ελπίζουν πως η πρώτη εκτίμηση θα επιβεβαιωθεί και πως ο Νορβηγός άσος δεν έχει υποστεί κάποια ρήξη που θα τον αφήσει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα