ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Λέο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Λέο Ζαμπά

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπείες ο Λέο Ζαμπά

bet365

Ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή πριν μπει στο χειρουργείο. Αποφόρτιση η υπόλοιπη ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο (ρήξη έσω μηνίσκου), ξεκίνησε θεραπείες μαζί με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» έριξαν ρυθμούς, με πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά το δυνατό φιλικό στη Δράμα που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έριξαν ρυθμούς το πρωί της Πέμπτης στη Νέα Μεσημβρία.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας να είναι αφιερωμένη στην αποθεραπεία και την αποκατάσταση. Μετά το ζέσταμα και κάποιες δρομικές ασκήσεις, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και μετά μία χαλαρή άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ οι παίκτες πέρασαν αρκετό χρόνο στην πισίνα και το φυσικοθεραπευτήριο.

Ο Λέο Ζαμπά βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, ενώ ατομικά δούλεψε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

Την Παρασκευή (15.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα