Απόλυτη στήριξη της ΑΕΚ σε Κωστένογλου: «Κανένα θέμα προπονητή»

Απόλυτη στήριξη της ΑΕΚ σε Κωστένογλου: «Κανένα θέμα προπονητή»

Gazzetta team
Απόλυτη στήριξη της ΑΕΚ σε Κωστένογλου: «Κανένα θέμα προπονητή»

bet365

Η ΑΕΚ στηρίζει απόλυτα τον Νίκο Κωστένογλου ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα τη δεδομένη στιγμή για την αντικατάστασή του.

Τα σενάρια περί αντικατάστασης του Νίκου Κωστένογλου υπήρχαν τελευταία στην ατμόσφαιρα, ενώ μετά την αποχώρηση του Νταμίρ Κάναντι από τη Νυρεμβέργη υπήρξαν φήμες που συνέδεαν το όνομα του Αυστριακού τεχνικού με τον πάγκο της ΑΕΚ.

Από τη μεριά τους ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έσπευσαν να στηρίξουν απόλυτα τον Κωστένογλου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με προπονητή στην ομάδα.

«Δεν υπάρχει στην ΑΕΚ κανένα θέμα Καναντι, δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή», τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στην Ένωση επισήμαναν ότι ισχύει απόλυτα εκείνο που είχε αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας. Ότι δηλαδή «η ΑΕΚ έχει προπονητή και αυτός είναι ο Νίκος Κωστένογλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα