Φετφατζίδης: «Θα έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία»

Gazzetta team
Φετφατζίδης: «Θα έπρεπε να ήμασταν ψηλότερα στη βαθμολογία»

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Άρη αλλά και στην… καθυστερημένη αφύπνισή της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στα κανάλια Novasports και αρχικά ρωτήθηκε αν άργησε να ξυπνήσει ο Άρης. «Δεν διαφωνεί κανείς ότι αργήσαμε να ξυπνήσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι γιατί ενώ στους τελευταίους δύο αγώνες μπήκαμε καλά, σήμερα αργήσαμε. Θεωρώ ότι δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, οφείλουμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια», είπε αρχικά και αναφέρθηκε επιμέρους για το παιχνίδι, όταν του ζητήθηκε μια εξήγηση για την ισοπαλία. «Δεν υπάρχει εξήγηση. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και δεν χρειάζονται δικαιολογίες. Ο Πανιώνιος είχε μεγάλο θέλω στο παιχνίδι, θεωρώ ότι έκανε από τις καλύτερες εμφανίσεις του και μας δυσκόλεψε αρκετά με την άμυνά του. Δεν ήμασταν αυτοί που μπορούμε και που έπρεπε».

Σε ερώτηση για τις διαδοχικές ευκαιρίες στο τέλος, απάντησε… «συμβαίνει συνήθως, στο τελευταίο 10πτο να τα δίνεις όλα και το πράγμα να πηγαίνει από μόνο του. Βοήθησαν πολλοί τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Για μένα είναι το ίδιο σημαντικά με τους παίκτες που ξεκινούν έναν αγώνα. Μας βοήθησαν στη δημιουργία ευκαιριών, στην πραγματικότητα όμως ήμασταν και άτυχοι, ειδικά στη φάση με τον Βέλεθ από το… μισό μέτρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Ρωτήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και τους βαθμούς που χάνονται και απάντησε: «Ασφαλώς μας κοστίζουν γιατί βρισκόμαστε χαμηλά στη βαθμολογία ενώ θα έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά. Σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι, αυτό λένε τα γεγονότα… Δεν γίνεται να βάζεις τρία γκολ σε κάθε αγώνα. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην αμυντική λειτουργία και να υπάρχει ισορροπία. Αυτό προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση, σ’ αυτήν την κατεύθυνση βρισκόμαστε και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο γιατί δεχόμασταν εύκολα το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα