Ολυμπιακός: Πιθανότητα για την ίδια 11άδα με την ΑΕΚ στην Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πιθανότητα για την ίδια 11άδα με την ΑΕΚ στην Ξάνθη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες προσανατολίζεται στο να έχει τα ίδια πρόσωπα με την ΑΕΚ στην 11άδα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, Ομάρ δεξί μπακ, Τσιμίκας αριστερά, Αβραάμ και Σεμέδο οι δύο στόπερ, κέντρο με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη και τριάδα μπροστά Ποντένσε, Σουντανί και Ελ Αραμπί. Έτσι και αλλιώς πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έκανε πολλές ή μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ. Το πολύ μία με δύο με τον Μεριά να ήταν μεταξύ των υποψηφίων για βασικός. Αυτήν την στιγμή πάντως φαίνεται να υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να πάει με τα ίδια πρόσωπα που είχε με την ΑΕΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ως γνωστόν είχε ξεκινήσει το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με τον Σα στο τέρμα, τους Σεμέδο, Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Τσιμίκα αριστερό μπακ και τον Ομάρ δεξί. Στο κέντρο την τριάδα ήταν οι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε και δίπλα στον Ελ Αραμπί οι Σουντανί και Ποντένσε. Στο πάγκο για τους Πειραιώτες ήταν οι: Αλέν, Γκερέρο, Μασούρας, Μεριά, Λοβέρα, Γκασπάρ και Ραντζέλοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα