Επαφές Καρυπίδη με Αυγενάκη, Λυσσάνδρου για την παρουσία οπαδών του Άρη με Πανιώνιο

Gazzetta team
Επαφές Καρυπίδη με Αυγενάκη, Λυσσάνδρου για την παρουσία οπαδών του Άρη με Πανιώνιο

bet365

Έντονη κινητοποίηση επικρατεί στον Άρη έπειτα από την απόφαση του Πανιωνίου για τη μη διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα της Νέας Σμύρνης, δεδομένου του προγραμματισμού φίλων του Άρη να βρεθούν στις κερκίδες.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε να «κλείσει» τη θύρα των φιλοξενούμενων λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών. Φίλοι του Άρη είχαν προγραμματίσει την παρουσία τους και προκλήθηκε πρόβλημα μετά την απόφαση των «κυανέρυθρων». Υπό αυτές τις συνθήκες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκη αλλά και με τον πρόεδρος της Superleague 1, Μηνά Λυσσάνδρου, ούτως ώστε να τους εξηγήσει το μέγεθος του προβλήματος αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν στην περίπτωση που δεν προβλεφθεί η απομόνωση μιας κερκίδας για τη φιλοξενία των οπαδών του Άρη. Κοινώς, ζήτησε την παρέμβασή τους ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα και παράλληλα να τηρηθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα