Άρης: Κλειστή η θύρα των φιλοξενούμενων στη Νέα Σμύρνη, χωρίς διακριτικά οι οπαδοί

Άρης: Κλειστή η θύρα των φιλοξενούμενων στη Νέα Σμύρνη, χωρίς διακριτικά οι οπαδοί

bet365

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο, οδήγησε την ΠΑΕ στην απόφαση ανάκλησης της αρχικής απόφασής της για την παραχώρηση εισιτηρίων στον Άρη, ενώ θα είναι κλειστή και η θύρα των φιλοξενούμενων.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η απόφαση ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Πανιώνιος η οποία αρχικά είχε εκδηλώσει την πρόθεση παραχώρησης εισιτηρίων στην ΠΑΕ Άρης, στη συνέχεια όμως έλαβε υπόψη το ενδεχόμενο αντιδράσεων από τους οπαδούς της, δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Ως εκ τούτου, η Θύρα 1 του γηπέδου θα είναι κλειστή, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, ούτε θα είναι ανοιχτά τα εκδοτήρια έξω από αυτή. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Άρη που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, θα πρέπει να πάνε σε άλλη θύρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η θύρα 1 (φιλοξενούμενων) θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΗ στην αναμέτρηση με τον Άρη και δεν θα πωλούνται εισιτήρια είτε ηλεκτρονικά, είτε έξω από αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα