Ένινγκ: «Δεν φοβάμαι την αντίδραση των παικτών μου»

Ένινγκ: «Δεν φοβάμαι την αντίδραση των παικτών μου»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Δεν φοβάμαι την αντίδραση των παικτών μου»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (2/11,19:30) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη προαναγγέλλοντας ότι δεν θα αλλάξει την 11αδα.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε στα κανάλια Novasports για το αγωνιστικό σχέδιό του και εξήγησε γιατί θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σχήμα. «Θα έχουμε την ίδια ενδεκάδα απέναντι στον Πανιώνιο με την προϋπόθεση ότι θα είναι όλοι υγιείς. Γιατί είναι σημαντικό να αποκτήσουμε αυτοματισμούς και να τους έχουμε στο παιχνίδι. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αλλαγές. Και δεν έχει σημασία ότι το λέω γιατί φαντάζομαι ότι ο αντίπαλος μας ούτως ή άλλως είναι προετοιμασμένος γι’ αυτό», είπε.

Ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τον πρώτο αγώνα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά και στο γεγονός ότι ο Άρης θα έχει την στήριξη των οπαδών του στη Νέα Σμύρνη. «Ήταν όπως το περίμενα, κάτι πολύ όμορφο και είχαμε την υποστήριξη του κόσμου μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα για μας ότι θα τους έχουμε και πάλι στο πλευρό μας».

Ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έκανε σε επίπεδο ποδοσφαιρικής λογικής αλλά και την ευστοχία στα πέναλτι. «Νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν τι ακριβώς θέλουμε. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, οπότε εστιάσαμε σε ζητήματα τακτικής. Εκτιμώ ότι οι δύο νίκες που πετύχαμε είναι ο θεμέλιος λίθος. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα είχε καλή αμυντική συμπεριφορά γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να σταθείς χωρίς καλή άμυνα. Όταν αμύνεσαι σωστά καταστρέφεις τον αντίπαλο και παράλληλα δημιουργείς στην επίθεση. Σε ότι αφορά τα πέναλτι, ξέρω ότι ο Άρης είχε πρόβλημα σε παλιότερους αγώνες. Τα πέναλτι είναι ζήτημα ψυχολογίας και εξάσκησης στην προπόνηση».

Ο Μίκαελ Ένινγκ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σχετικά με το πώς θα πρέπει να διαχειριστούν το παιχνίδι οι παίκτες του, καθώς αναφέρθηκε στη βαθμολογική θέση του Πανιωνίου. «Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και το λέω γιατί ήδη το έχουμε συζητήσει. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και δεν φοβάμαι την αντίδραση των παικτών μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα