Το μήνυμα του Ένινγκ και η χρησιμότητα όλων

Το μήνυμα του Ένινγκ και η χρησιμότητα όλων

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το μήνυμα του Ένινγκ και η χρησιμότητα όλων

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ φανέρωσε τα σχέδιά του μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο και το σχέδιο παροχής ευκαιριών σε όλους τους παίκτες θα εξαρτηθεί πρωτίστως από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Η άποψη του Γερμανού προπονητή διατυπώθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Η ερώτηση για τα λεπτά συμμετοχής του Λερίν Ντουάρτε, στην πραγματικότητα, ήταν η αφορμή για να περάσει ο Ένινγκ το μήνυμά του και κυρίως να ξεδιπλώσει τον τρόπο σκέψης του. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ολλανδού στην προπόνηση, στα μηνύματα που έστειλε ο ποδοσφαιριστής στον προπονητή του αλλά και στην αξιολόγηση του υλικού η οποία θα γίνεται βάσει των συμπερασμάτων του Ένινγκ από την προσπάθεια του κάθε παίκτη.

Αυτό επανέλαβε ο 54χρονος τεχνικός και στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές. Στάθηκε στη χρησιμότητα του καθενός, αλλά και στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει για να κερδίσει την ευκαιρία. Η ομιλία του Ένινγκ δεν ήταν τυχαία καθώς αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων επιλογών καθότι είναι αδύνατο κάθε εβδομάδα να χρησιμοποιεί τους ίδιους παίκτες. Στην πραγματικότητα, προσπαθεί (μέσα από τη διαδικασία του συναγωνισμού) να αυξήσει τις επιλογές του, αλλά και να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι η φανέλα του βασικού ή τα λεπτά συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να κερδισθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα