ΑΕΚ: Ρήξη τένοντα ο Κλωναρίδης, ανακούφιση με Μπακάκη

ΑΕΚ: Ρήξη τένοντα ο Κλωναρίδης, ανακούφιση με Μπακάκη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ρήξη τένοντα ο Κλωναρίδης, ανακούφιση με Μπακάκη

bet365

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θα απουσιάσει για κάποιο διάστημα καθώς έχει υποστεί ρήξη τένοντα. Αντίθετα ο Μιχάλης Μπακάκης γλίτωσε τη ζημιά στην ποδοκνημική, μιας και τα αποτελέσματα γι' αυτόν βγήκαν «καθαρά».

Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ υποβλήθηκαν σε απεικονιστικούς ελέγχους για να εξακριβωθεί το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών που είχαν αποκομίσει. Για τον Κλωναρίδη διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη τένοντα στους οπίσθιους μηριαίους. Πρόκειται για έναν τραυματισμό, ο οποίος θα φανεί από την αποκατάσταση πόσο θα τον κρατήσει εκτός.

Αντίθετα ανακούφιση υπήρξε για τον Μπακάκη, καθώς για τον Έλληνα διεθνή μπακ υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά στην ποδοκνημική, αλλά τελικά οι εξετάσεις βγήκαν «καθαρές». Στην προπόνηση της Τετάρτης πάντως γυμνάστηκε ατομικά λόγω των ενοχλήσεων που παραμένουν εξ αιτίας του οιδήματος που έχει δημιουργηθεί στο σημείο που χτύπησε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Φρανσίσκο Ζεράλδες, όπως αναμενόταν, να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ωστόσο οι Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας συνέχισαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν τελευταία. Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:00 συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα