ΠΑΟΚ: Το «ασπρόμαυρο» κάστρο της Τούμπας στο top-10 της Ευρώπης! (pic)

ΠΑΟΚ: Το «ασπρόμαυρο» κάστρο της Τούμπας στο top-10 της Ευρώπης! (pic)

bet365

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ξεχάσει πότε έχασαν για τελευταία φορά στο κάστρο της Τούμπας! Συμπλήρωσαν, αισίως, 22 αγώνες χωρίς ήττα μια επίδοση που τον κατατάσσει στο top-10 της Ευρώπης!

Οι «ασπρόμαυροι» συμπλήρωσαν 22 αγώνες με απολογισμό 20 νίκες και 2 ισοπαλίες (από τον Άρη…) στο γήπεδο τους!

Τελευταία ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν ο προσεχής αντίπαλος του, Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 3-2 στο ματς των πλέι οφ της σεζόν 2016-17.

Έκτοτε δεν ηττήθηκαν σε κανέναν αγώνα που κρίθηκε στο χορτάρι...

Η πρώτη ομάδα με το καλύτερο σερί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt, είναι η Σάλτσμπουργκ που παραμένει αήττητη εδώ και 51 παιχνίδια, ενώ στην πρώτη τριάδα ακολουθούν οι: Ερυθρός Αστέρας (47 αγώνες) και Λίβερπουλ (45 αγώνες).

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην 14η θέση με 16 αγώνες (15 νίκες, 1 ισοπαλία), μετά την περσινή ήττα τους από τον «Δικέφαλο» με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα