Ατρόμητος: Ζητούμενο η διάρκεια

Ατρόμητος: Ζητούμενο η διάρκεια

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ζητούμενο η διάρκεια

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο και μάλιστα με ωραίο ποδόσφαιρο και μεγάλο σκορ, όμως αυτό που καλείται να βρει άμεσα και μάλιστα έχοντας να ανέβει ένα... βουνό τις επόμενες εβδομάδες η ομάδα του Περιστερίου είναι η διάρκεια.

Την κακή παρένθεση που άνοιξε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, φαίνεται να έκλεισε ο Ατρόμητος με τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Όπως υπογράμμισε κι ο Γιάννης Αναστασίου, η ήττα από το «τριφύλλι» και κυρίως η εμφάνιση της ομάδας αποδείχθηκε πως ήταν μια κακή παρένθεση με την εμφάνιση και τη νίκη επί του Πανιώνιου.

Ο Ατρόμητος, πριν την ήττα από τους «πράσινους», μετρούσε δύο σερί νίκες. Πλέον με το τρίποντο που πήρε την Κυριακή, έχει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και δείχνει σιγά σιγά να παίρνει τα πάνω του. Ο Γιάννης Αναστασίου είχε όλο το προηγούμενο διάστημα να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, που τον ανάγκασαν να αλλάξει αρκετούς παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως με την συμμετοχή του Στρούγγη κόντρα στον Πανιώνιο, έχουν πλέον αγωνιστεί οι 24 από τους 27 ποδοσφαιριστές του ρόστερ! Οι μόνοι που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής είναι οι Γαρουφαλιάς, Τριμμάτης και Ρονάλντο.

Αυτό σιγά σιγά θα σταματήσει να συμβαίνει στους Περιστεριώτες, καθώς οι τραυματισμοί έχουν μειωθεί και οι ποδοσφαιριστές που ήταν πιο πίσω σε φυσική κατάσταση, είναι πλέον στο επίπεδο των συμπαικτών του. Ήδη δύο παιχνίδια συνεχόμενα, είδαμε να ξεκινά βασικός ο Ταλόχα, ενώ την Κυριακή φανέλα βασικού πήρε και ο Γκάλο, με τους Μπαένα και Ανδρούτσο να έχουν την δική τους σταθερή θέση πια στη μεσαία γραμμή.

Ο... Γολγοθάς, που μπορεί να τα αλλάξει όλα!

Έχοντας από εδώ και πέρα στα χέρια του όλες τις σημαντικές μονάδες διαθέσιμες, ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει διάρκεια στις καλές εμφανίσεις του Ατρόμητου, που θα συνδιαστούν και με κάποια θετικά αποτελέσματα. Το έργο του γίνεται όμως αρκετά δύσκολο, αν δει κανείς το πρόγραμμα που έχει μπροστά του. ΑΕΚ εκτός, Ολυμπιακός εκτός, ΟΦΗ εντός, Ξάνθη εκτός, Άρης εντός.

Οι Περιστεριώτες, κόντρα στην ΑΕΚ τα τελευταία δύο χρόνια μετρούν δύο νίκες στο ΟΑΚΑ, ενώ πριν τρία χρόνια είχαν φύγει με την ισοπαλία από το Μαρούσι. Έχουν μια καλή παράδοση, όμως φέτος πηγαίνουν χωρίς να έχουν... πείσει στα προηγούμενα ματς, όπως συνέβη τα περασμένα χρόνια. Εφόσον ο Ατρόμητος παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και απειλήσει την ΑΕΚ με νέα γκέλα στην έδρα της απέναντι στο «αστέρι», τότε η δουλειά θα αρχίσει να γίνεται καλά για τους Περιστεριώτες.

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι κομβικού χαρακτήρα, μιας και μπορεί να φτιάξει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά άπαντες στο Περιστέρι, αλλά μπορεί και να φέρει... αλλαγές στην ομάδα με μια νέα άσχημη εμφάνιση και αρνητικό αποτέλεσμα. Εφόσον έχουμε το πρώτο σενάριο, τότε ο Ατρόμητος θα έχει αρχίσει να βρίσκει και το ζητούμενο. Την διάρκεια στο παιχνίδι του και θα πάει στο Καραϊσκάκη την μεθεπόμενη αγωνιστική να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Μετά τα δύο αυτά ομολογουμένως δύσκολα παιχνίδια, ακολουθούν τρία για το φινάλε του πρώτου γύρου με ομάδες που διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ. Πρόκειται για πραγματικά ντέρμπι που σε μεγάλο βαθμό θα δείξουν στον Ατρόμητο μέχρι που μπορεί να φτάσει την φετινή σεζόν. Αν μέχρι εκείνα τα ματς έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο με ΑΕΚ κι Ολυμπιακό, τότε το αποτέλεσμα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι θετικό με ΟΦΗ, Ξάνθη κι Άρη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα