Παναιτωλικός: Η... σύγκριση Περιστερίου και Μάντσεστερ (pic & vid)

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Η... σύγκριση Περιστερίου και Μάντσεστερ (pic & vid)

bet365

Με αφορμή σημερινό γκολ των «γαλάζιων» κόντρα στην Αστον Βίλα, οι «κυανοκίτρινοι» σχολίασαν το δικό τους ακυρωθέν στο Περιστέρι
Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που αποφεύγει τις ακραίες τοποθετήσεις, όμως με αφορμή μία απόφαση στο ματς Μάντσεστερ Σίτι – Αστον Βίλα, η πλευρά των «κυανοκίτρινων» σχολίασε τα όσα είχαν συμβεί πριν από λίγο καιρό στο Περιστέρι. Οπου είχε ακυρωθεί γκολ του Μοράρ επειδή θεωρήθηκε πως ο Γιοβάνοβιτς επηρέαζε τη φάση, ενώ στην πάνω-κάτω ίσια σημερινή του Κέβιν Ντε Μπρούινε καταλογίστηκε το γκολ, μετά μάλιστα από χρήση VAR. «Εδώ δεν επηρεάζει τον τερματοφύλακα ο παίκτης - οφσάιντ. Στο Περιστέρι ο Γιοβάνοβιτς (που ήταν πολύ πιο πλάγια) τον επηρέασε. Το δικό μας VAR είναι καλύτερο!», ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Χρήστος Στούμπος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα