ΟΦΗ: Ναμπί και Στάικος έπαιξαν ποδόσφαιρο με μαθητές Λυκείου

ΟΦΗ: Ναμπί και Στάικος έπαιξαν ποδόσφαιρο με μαθητές Λυκείου

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ναμπί και Στάικος έπαιξαν ποδόσφαιρο με μαθητές Λυκείου

bet365

Επίσκεψη στο Γενικό Λυκείο Γαζίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, ανάμεσα τους ο Ηλίας Πουρσανίδης και οι Αντίλ Ναμπί και Πασχάλης Στάικος, οι οποίοι έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους μαθητές.

Την αξία του αθλητισμού πρέσβευσαν στέλεχη και παίκτες του ΟΦΗ προς τη νέα γενιά.

Το πρωί της Πέμπτης (24/10), αντιπροσωπεία του κρητικού συλλόγου επισκέφθηκε το Γενικό Λύκειο Γαζίου για μια ημέρα γεμάτη από ποδόσφαιρο σε εκπαιδευτικό και πρακτικό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Ηλίας Πουρσανίδης, καθώς και οι Αντίλ Ναμπί και Πασχάλης Στάικος μίλησαν στους μαθητές, έπαιξαν ποδόσφαιρο και υπέγραψαν αυτόγραφα, χαρίζοντας τους μία μοναδική εμπειρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το πρωί της Πέμπτης (24/10/19) αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλία Πουρσανίδη, τον Team Manager των ακαδημιών, Μίλτο Ανδρεανίδη και τους ποδοσφαιριστές Αντίλ Ναμπί και Πασχάλη Στάικο επισκέφτηκαν το Γενικό Λύκειο Γαζίου. Μίλησαν στα παιδιά για την αξία του αθλητισμού, έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα