Ολυμπιακός: Διεκδικεί θέση για την 11άδα με ΑΕΚ ο Αβραάμ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Διεκδικεί θέση για την 11άδα με ΑΕΚ ο Αβραάμ

bet365

Το γεγονός ότι ο Σεμέδο δείχνει επηρεασμένος από τα συνεχή παιχνίδια θέλει διαχείριση με τον Μαρτίνς να έχει σκεφτεί και τον Αβραάμ για βασικό στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
Όπως έχουμε ήδη τονίσει ο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να επιστρέψει στο 4-2-3-1 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ήδη υπάρχει εκτίμηση 11αδας. Κάτω από τα γκολπόστ ο Σα, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Τσιμίκας και σχεδόν σίγουρος ο Μεριά. Ο Σεμέδο από την άλλη το τελευταίο διάστημα δείχνει μάλλον επηρεασμένος από τα συνεχή παιχνίδια. Προφανώς και έχει την πλήρη στήριξη της ομάδας, όμως μπορεί να θέλει την διαχείρισή του. Έτσι ο Αβραάμ διεκδικεί την μία εκ των δύο θέσεων στο κέντρο της άμυνας.
Κέντρο με Γκιγιέρμε και έναν εκ των Μπουχαλάκη - Καμαρά, άκρα με Ποντένσε - Μασούρα και πιθανότατα τον Σουντανί πίσω από τον Ελ Αραμπί. Βέβαια οι τελικές δοκιμές θα γίνουν το Σάββατο και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα