Κότνικ: «Καθαρή» η αξονική, προληπτικά έμεινε στο νοσοκομείο

Gazzetta team
Κότνικ: «Καθαρή» η αξονική, προληπτικά έμεινε στο νοσοκομείο

bet365

«Συναγερμός» τέλος στις τάξεις του Πανιωνίου αναφορικά με την κατάσταση του Μάτιτς Κότνικ, καθώς η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα κι έτσι ο Σλοβένος γλίτωσε μόνο με μερικά ράμματα από το χτύπημα του Χαουρέγκι στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μεταβεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και διανυκτέρευσε προληπτικά.

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του Μάτιτς Κότνικ.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου πέρασε προληπτικά το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου και είχε διακομιστεί μετά το άσχημο χτύπημα του Ενέκο Χαουρέγκι με τις τάπες των παπουτσιών στο ζυγωματικό του και η αξονική τομογραφία στην οποία αποβλήθηκε ήταν «καθαρή».

Έτσι, ο Σλοβένος γλίτωσε μόνο... με τέσσερα ράμματα από την σφοδρή σύγκρουση με τον επιθετικό των Αρκάδων, που είχε ως συνέπεια να αντικατασταθεί από τον Μαλέρμπ μόλις στο 19ο λεπτό του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα