«Ο Σουντανί θα κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεχάσουν τον Τζιμπούρ»

«Ο Σουντανί θα κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεχάσουν τον Τζιμπούρ»

«Ο Σουντανί θα κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεχάσουν τον Τζιμπούρ»

bet365

O Αλγερινός ρεπόρτερ τoυ «Le Buteur», Σαίντ Φελάκ μίλησε στο gazzetta.gr για τον Χιλάλ Σουντανί, την καριέρα του στον Ολυμπιακό, την εθνική Αλγερίας, αλλά και πως αντιμετωπίζεται από τους συμπατριώτες του.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

O Χιλάλ Σουντανί μολονότι έχει αγωνιστεί για μόλις 309 λεπτά εξελίσσεται στον απόλυτο «μπόμπερ» του Ολυμπιακού, έχοντας σκοράρει 4 γκολ σε 5 ματς. Ουσιαστικά ο πρώην παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ ανά 77 λεπτά βρίσκει δίχτυα, έχοντας αφήσει πίσω του, τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε στην περυσινή σεζόν.

Ο 32χρονος εξτρέμ, με την κατάλληλη διαχείριση από πλευράς Μάρτινς και δίχως να πιεστεί, σταδιακά άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής αποδεικνύοντας πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή κλάσης που μπορεί να δώσεις λύσεις χάρη στην ευχέρεια του στο σκοράρισμα.

Άλλωστε πρόκειται για 6ο κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αλγερίας (22 γκολ) και δεύτερο εν ενεργεία πίσω από τον Σλιμανί.

Δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ και από ένα απέναντι σε Λαμία και Βόλο, αποτελούν τα μέχρι στιγμής τεκμήρια για την έφεση του Σουντανί στο να πετυχαίνει γκολ.

Ο Αλγερινός δημοσιογράφος του Le Buteur, Σαίντ Φελάκ μίλησε στο gazzetta.gr για τον συμπατριώτη του εκφράζοντας την πεποίθηση πως εάν συνεχίσει έτσι ο Σουντανί, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα ξεχάσουν σύντομα τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

«Προσωπικά ήμουν βέβαιος πως θα ξαναβρεί την φόρμα του επιστρέφοντας στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα είχε δυνατή επιθυμία για επιτυχία. Διαθέτει έντονη προσωπικότητα. Ο τραυματισμός του ποτέ δεν τον σταμάτησε. Πάντα είχε την δύναμη και τον χαρακτήρα για να ξεπεράσει όλα τις δοκιμασίες που έπρεπε να αντιμετωπίσει».

Όπως σημειώνει ο Αλγερινός δημοσιογράφος ο 32χρονος διεθνής συνήθιζε να αγωνίζεται ως φορ στην πατρίδα του, αλλά και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ο Σουντανί πάνω απ'όλα είναι εξαιρετικός στα τελειώματα των φάσεων. Στην Αλγερία αγωνίζονταν ως σέντερ φορ προτού συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Πάντα ήταν ένας καλός στράικερ στις ομάδες που αγωνίστηκε, ειδικά στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στην εθνική Αλγερίας, έπαιζε ως αριστερός εξτρέμ με τον Σλιμανί να αγωνίζεται ως φορ. Είναι ένας πολύπλευρος επιθετικός. Μπορεί να σκοράρει αλλά και να διεισδύσει. Κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει έναν επιθετικό όπως είναι ο Σουντανί».

H Αλγερία έχοντας κατακτήσει το Κόπα Άφρικα δύσκολα θα προχωρήσει σε νέες κλήσεις, ωστόσο για τον Σουντανί πάντα υπάρχει θέση στις «Αλεπούδες της Ερήμου».

«Μετά την επιτυχία της Αλγερίας στο Κόπα Άφρικα, οι θέσεις στην εθνική είναι καπαρωμένες και είναι δύσκολο να τις διεκδικήσει κάποιος. Ο Σουντανί όμως κατέχει όμως ένα σημαντικό κομμάτι στις καρδιές των Αλγερινών, αλλά και των συμπαικτών του. Είναι προφανές πως εάν συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συχνότητα με τον Ολυμπιακό, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει γιατί παραμένει ως ένα σημαντικό εργαλείο για την Εθνική.

Ο Σουντανί, όπως και οι υπόλοιποι Αλγερινοί διεθνείς μάχονται στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ποδοσφαιριστής που δεν έχει να χάσει κάτι και τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Έχει πετύχει μερικά σημαντικά γκολ με την εθνική Αλγερίας. Στην παρούσα φάση είναι ο 2ος καλύτερος εν ενεργεία σκόρερ της Αλγερίας με 22 γκολ. Μόνο ο Σλιμανί έχει σκοράρει περισσότερα. Οι Αλγερινοί θα ήταν χαρούμενοι με την επιστροφή του».

Ο Φελάκ σημείωσε παράλληλα πως μοναδικό αρνητικό στοιχείο του άσου του Ολυμπιακού αποτελεί το δεξί του πόδι, κάνοντας ειδική μνεία και για τον τρόπο που χρησιμοποιεί το κεφάλι του.

«Εάν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό μπορώ να σας πω, πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα ξεχάσουν τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Το δυνατό σημείο του, είναι αποτελεσματικότητα του, αλλά και ο τρόπος που βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι, μολονότι είναι βραχύσωμος. Είναι επιθετικός, αλλά συμμετέχει και στο αμυντικό παιχνίδι της ομάδας του. Θεωρώ πως αδύνατο σημείο του Σουντανί είναι το δεξί του πόδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα