Δώνης: «Θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας» (vid)

Gazzetta team
Δώνης: «Θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας» (vid)

bet365

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, εξέφρασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης τονίζοντας πως θύμισε την εικόνα που είχε στα ματς της προετοιμασίας.

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε τα εξής: «Θυμίσαμε την ομάδα της προετοιμασίας και φαινόταν αυτή η εικόνα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στην προπόνηση» συμπλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε. «Όσο πέρναγε ο χρόνος, στο β΄ ημίχρονο είχαμε σημαντικά προβλήματα, ο Κουρμπέλης ήταν τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα, ο Καμπετσής ήταν έπειτα από καιρό να παίξει 90λεπτο, ο Χατζηγιοβάνης το ίδιο. Είχαμε ένα θέμα δυνάμεων. Τα παιδιά όμως, που μπήκαν μας βοήθησαν. Ήταν σημαντικό αποτέλεσμα όχι απλώς για βαθμολογικούς λόγους αλλά είναι σημαντικό για την πορεία μας, για τη χρονιά μας, για το πρεστίζ της ομάδας. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να φτιάξουμε μία ομάδα που να αντιπροσωπεύει το DNA μας, να δουλέψουν όλοι πιο σκληρά. Έχουμε μεγάλες ευθύνες, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, να στρωθούμε σε πολύ δουλειά και να δημιουργήσουμε μία δυνατή ομάδα. Ήταν ένα ματς καλό που δείχνει ότι η ομάδα τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ξάνθη, άσχετα αν χάσαμε, και σήμερα, είναι σε ανοδική τροχιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα