Σούντγκρεν: «Έχουμε καταλάβει τι γίνεται στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Έχουμε καταλάβει τι γίνεται στην Ελλάδα»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε στην επίδραση του Μίκαελ Ένινγκ στην ομάδα, ενώ στάθηκε και στα συμπεράσματά του για το ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Σουηδός αμυντικός υποστήριξε αρχικά ότι… «με τον νέο προπονητή είναι λογικό να θες να δείξεις κατευθείαν ότι αξίζεις να παίζεις, ενώ ο ίδιος μας βοήθησε πολύ γιατί μας έδειξε ακριβώς τι ήθελε από εμάς, μας έδωσε επίσης ενέργεια. Είναι μια σημαντική νίκη. Γενικώς όμως νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα από τους πέντε βαθμούς που είχαμε πάρει στους προηγούμενους αγώνες. Είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη με νέο προπονητή», είπε.

Ρωτήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες και απάντησε: «Ναι, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ, από την άλλη πλευρά όμως είναι εξίσου σημαντικό να κρατάς το μηδέν στην άμυνα γιατί αυτό μετουσιώνει την προσπάθειά σου. Είναι όμως σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις μια καλή επιθετική γραμμή».

Σχετικά με το επίπεδο επίδρασης αυτής της νίκης στην ομάδα, επανέλαβε αρχικά ότι… «δε νομίζω ότι ήταν αντιπροσωπευτικοί της προσπάθειάς μας οι πέντε βαθμοί που είχαμε πριν το παιχνίδι. Με τον ΠΑΟΚ αξίζαμε να κερδίσουμε, ενώ με τον Ολυμπιακό είχαμε ατυχία ήταν όμως και η διαιτησία. Τώρα καταλαβαίνουμε κι εμείς πως δουλεύει το πράγματα στην Ελλάδα. Γενικώς, αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα