Βιεϊρίνια: «Τικ, τοκ, τικ, τοκ», επιστρέφει…

Βιεϊρίνια: «Τικ, τοκ, τικ, τοκ», επιστρέφει…

Βιεϊρίνια: «Τικ, τοκ, τικ, τοκ», επιστρέφει…

bet365

O αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι, πάλι, εδώ! Ο σοβαρός διπλός τραυματισμός τον περασμένο Απρίλιο ανήκει στο παρελθόν κι ο αγαπημένος Αντρέ των ΠΑΟΚτσήδων είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πέρασαν 189 ημέρες. Από την στιγμή που στο θεσσαλικό κάμπο και στο… χωράφι της «AEL FC Arena» ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου» πάθαινε διπλή ζημιά: Ρήξη χιαστών και μηνίσκου!

Από εκείνο το βράδυ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό του: να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, υγιείς και δυνατός, στα γήπεδα. Με την εμπειρία του προηγούμενου -εν έτη 2013- παρόμοιου τραυματισμού, με τη δίψα και τη θέληση να ξαναμυρίσει τα αποδυτήρια και το χορτάρι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ξανά κοντά μας.

Μετά από έξι μήνες ο 33χρονος, πια, Αντρέ είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τον σημερινό αγώνα με τη Λαμία.

Όλο αυτό το διάστημα, όσο κι αν ο ίδιος το προσπάθησε και το επιδίωξε μένοντας δίπλα στην ομάδα, έλειψε από τον ΠΑΟΚ. Έλειψε από τα παιχνίδια του. Μας έλειψε η ηγετική φυσιογνωμία του εντός των γηπέδων.

Η αντίστροφη ξεκίνησε: Tick, tock, tick, tock..., όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του αρχηγού που ανέβηκε στα social media.

Tick, tock, tick, tock... #TheLeader #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα