Σίμος: «Δεν αλλάζει η προσέγγιση μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σίμος: «Δεν αλλάζει η προσέγγιση μας απέναντι στον Ολυμπιακό»

bet365

Μόνο καλύτερο περιμένει να δει τον ΟΦΗ ο Γιώργος Σίμος στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (17/10, 19:30), με τον τεχνικό του ΟΦΗ να τονίζει ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει τακτική προσέγγιση ενώ δεν έκρυψε ότι η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του.

Το 100% προσδοκά από τους παίκτες του ο Γιώργος Σίμος στη σαββατιάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό (19/10, 19:30).

Ο προπονητής των Κρητικών, μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ TV, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει προσέγγιση στο αγωνιστικό σκέλος, υπογράμμισε τον ευεργετικό χαρακτήρα που είχε η διακοπή ελέω εθνικών ομάδων για το δικό του σύνολο ενώ παράλληλα χαρακτήρισε πλεονέκτημα και όχι «βαρίδι» για τους «ερυθρόλευκους» τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Σίμος είπε:

«Χρειαζόμασταν αυτή τη διακοπή και σωματικά και πνευματικά, το είπα και μετά το ματς με τον Πανιώνιο ότι χρειαζόμασταν ένα break για να καθαρίσει το μυαλό και να ξεκουραστεί το σώμα μας. Το φιλικό με τον Εργοτέλη και οι προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας έγιναν σε πολύ υψηλή ένταση και γύρω στις δέκα παρά τέταρτο το βράδυ του Σαββάτου θα γνωρίζουμε αν η διακοπή μας ωφέλησε ή όχι. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ομάδες που παίζουν σε ρυθμούς Champions League και έχουν ερεθίσματα ταχυτήτων που δεν βρίσκουμε εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα, βοηθάνε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να αναπτύξουν υψηλές ταχύτητες όταν επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις. Έχουν μεγάλο και πλούσιο ρόστερ, άρα δεν πιστεύω ότι τέτοιες ομάδες έχουν κούραση μετά από έξι τέτοια ματς μέχρι τα μέσα της σεζόν. Αντιθέτως, τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ταχύτητες, δεν θα αλλάξει η προσέγγιση μας. Στόχος μας είναι η δική μας απόδοση να κυμανθεί σε ακόμη καλύτερα επίπεδα. Όσο αφορά το γήπεδο το οποίο θα αγωνιστούμε, είναι ένα πανέμορφο γήπεδο και από ότι μαθαίνω θα έχει και αρκετό κόσμο. Πολλοί φίλαθλοι θα το δουν και από την τηλεόραση και είναι μία πρόκληση για μας, να αγωνιστούμε σε τέτοιο παιιχνίδι και να δώσουμε το 100%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα