VAR: Οι ομάδες (ξανα)ζήτησαν να εισαχθεί η γραμμή του οφσάιντ

Δημήτρης Τομαράς
VAR: Οι ομάδες (ξανα)ζήτησαν να εισαχθεί η γραμμή του οφσάιντ

bet365

Οι ομάδες στο περιθώριο του σεμιναρίου της ΚΕΔ / ΕΠΟ για το VAR (ξανα)ζήτησαν να εισαχθεί η γραμμή του οφσάιντ, κάτι που είχαν αναφέρει από πέρυσι οι διαιτητές της πρώτη τη τάξει κατηγορίας ακόμα και στον ίδιο τον Βίτορ Μέλο Περέιρα.
Ένα από τα βασικά αιτήματα που είχαν οι ρέφερι της Super League 1 απευθυνόμενοι (σ.σ. από πέρυσι) στον Πορτογάλο επικεφαλής της ΚΕΔ ήταν να εισαχθεί η γραμμή του οφσάιντ και στο VAR (σ.σ. από κοντά μπαίνει και το ζήτημα του goal line technology).
Αυτό είναι κάτι που ζήτησαν εκ νέου οι ομάδες (σ.σ. που το είχαν θίξει και πιο παλιά το συγκεκριμένο ζήτημα) στο πλαίσιο της παρουσίας τους στο σεμινάριο της ΚΕΔ / ΕΠΟ για το VAR, όπου εκεί μεταξύ άλλων υπήρξε και ανάλυση επίμαχων φάσεων από αρκετά φετινά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Για να προχωρήσει βέβαια κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με FIFA / UEFA και την αρμόδια εταιρεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα