Επίσημο: Ανανέωσε έως το 2023 ο Ποντένσε με τον Ολυμπιακό!

Επίσημο: Ανανέωσε έως το 2023 ο Ποντένσε με τον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο: Ανανέωσε έως το 2023 ο Ποντένσε με τον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε σωστά και μεθοδικά ανανεώνοντας έως το 2023 το συμβόλαιο του Ντάνιελ Ποντένσε και βγάζοντας σχετική ανακοίνωση ενώ σειρά παίρνει μετά και ο Γκιγιέρμε! Τι είπε ο Πορτογάλος.
Ο Ποντένσε - που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αγγλικών και ισπανικών ομάδων και φέρεται να κοστολογείται πλέον με τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ - ανανέωσε με τον Ολυμπιακό έως το 2023. Ουσιαστικά πρόκειται για επέκταση συμβολαίου κατά έναν χρόνο (σ.σ. το προηγούμενο έληγε το 2022). Στο deal υπάρχει μία πολύ σημαντική αύξηση ετήσιων αποδοχών του άσου των Πειραιωτών. Την... σκυτάλη στα νέα συμβόλαια θα πάρει ο Γκιγιέρμε ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Ομάρ. Η ανακοίνωση:
Ανανέωση συνεργασίας με Ποντένσε: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο 23χρονος Πορτογάλος, επέκτεινε την συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, έως και το καλοκαίρι του 2023.
Ο Ντανιέλ Ποντένσε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2018 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα, μετρώντας μέχρι τώρα 55 συμμετοχές και 10 τέρματα.
Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου γιατί μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία που παλεύει για τρόπαια. Βρισκόμαστε στο UEFA Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον Ολυμπιακό. Eίμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και για αυτό τον λόγο ανανέωσα.
Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη του σε εμένα. Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους της ομάδας για όσα κάνουν για μένα και θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα