Ξάνθη: «Ντοπάρισμα» με βεγγαλικά από τους φιλάθλους στην προπόνηση (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ξάνθη: «Ντοπάρισμα» με βεγγαλικά από τους φιλάθλους στην προπόνηση (vids)

bet365

Τη στήριξη τους στην ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ έδειξαν με βροντερό «παρών» στην προπόνηση οι οπαδοί της Ξάνθης ενόψει του σημαντικού αγώνα κόντρα στον Άρη (20/10, 17:00).

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα έφτιαξαν οι φίλοι της Ξάνθης στην προπόνηση του συλλόγου.

Δεκάδες φίλοι των Ακριτών έδωσαν το «παρών» για να αποθεώσουν τους παίκτες τους λόγω της εξαιρετικής τους εκκίνησης στο πρωτάθλημα αλλά και να τους «ντοπάρουν» ψυχολογικά ενόψει του πολύ σημαντικού ματς κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή στα «πηγάδια».

Πέρα από τα συνθήματα, η εμφάνιση τους συνοδεύθηκε και από βεγγαλικά χειρός, βάζοντας έτσι από νωρίς ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο στο κλίμα της επερχόμενης «μάχης» , στη «σκιά» τόσο των ανακοινώσεων των δύο ομάδων προς εκατέρωθεν μεριές τις τελευταίες μέρες αλλά και μερικούς μήνες μετά την ταπεινωτική ήττα με 7-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα