Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων: Αναχώρησε για το Παγκόσμιο της Κίνας με δύο «σουπερλιγκάτους»

Gazzetta team
Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων: Αναχώρησε για το Παγκόσμιο της Κίνας με δύο «σουπερλιγκάτους»

bet365

Δείτε ποιοι παίχτες θα λείψουν τις επόμενες δύο αγωνιστικές από τα γήπεδα της Superleague1, προκειμένου να συμμετάσχουν με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Έτοιμη να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό πρωτάθλημα είναι η Εθνική Ελλάδος, η οποία αναχώρησε για την Κίνα σήμερα το πρωί (14/10).

Η αποστολή της χώρας μας αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους ορισμένοι από τη Superleague 1 και τη Superleague 2, οι οποίοι και δεν θα προσφέρουν στους συλλόγους τους για τις προσεχείς δύο εβδομάδες.

Το μεγαλύτερο «πρόβλημα» θα κληθεί να λύσει η Λαμία, η οποία θα στερηθεί τον βασικό της σέντερ φορ, Τάσο Καραμάνο, στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης για την 7η και 8η αγωνιστική αντίστοιχα. Απουσία θα μετρήσουν και οι «Αρκάδες» από εκείνο το ματς, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Από κει και πέρα, θα αγωνιστεί ο Γκέρτιν Χοτζάλι της ΑΕΛ, ενώ από την Superleague 2 θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα οι Ουές (Πλατανιάς), Ροβίθης και Μπρουσέλης (Εργοτέλης)

Σημειώνεται ότι οι Έλληνες διεθνείς αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα μας στις 30 Οκτωβρίου, ενώ μέχρι τότε η Εθνική θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον όμιλο τις Αίγυπτο (16/10), Καναδά (18/10) και Ομάν (20/10).

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

(Παχατουρίδης) Λυμπερόπουλος, Δασκαλάκης, Χοτζάλι, Τζανδάρης, Γκίνο, Ροβίθης, Μπουρσέλης, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Μάναλης, Σμυρλής, Κουϊρουκίδης, Κωνσταντινόπουλος, Βίλα, Στρίγγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ουές, Φουκαράς, Βουρνάζος, Καραμάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα