Μαστούρ: «Επέλεξα να επιστρέψω στην Ιταλία»

Gazzetta team
Μαστούρ: «Επέλεξα να επιστρέψω στην Ιταλία»

bet365

Στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τη Λαμία και την Ελλάδα στάθηκε ο Χακίμ Μαστούρ, ο οποίος υπογράμμισε ότι ήταν σκόπιμη η επιλογή του να γυρίσει στην Ιταλία.

Το πέρασμα του Χακίμ Μαστούρ από την Superleague την περασμένη σεζόν μνημονεύεται ακόμα από τους φίλους της Λαμίας αφού ο 21χρονος φέρελπις εξτρέμ είχε σκορπίσει τον ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου με τη μεταγραφή του.

Ωστόσo, η αποχώρηση του μετά από μόλις έξι μήνες στους οποίους είχε μάλλον φτωχό απολογισμό με 6 συμμετοχές και μία ασίστ, έριξε άδοξα τους «τίτλους τέλους» για την πιο ηχηρή κίνηση των Λαμιωτών στην ιστορία τους στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Μαροκινό άλλοτε παίκτη της Μίλαν να παραμένει χωρίς ομάδα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικό Μέσο, ο Μαστούρ αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει τον περασμένο Μάρτιο από τη Λαμία και να επιστρέψει στην Ιταλία, επικαλούμενος τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε:

«Τραυματίστηκα μετά από τα πρώτα ματς που έπαιξε κι αποφάσισα ότι έπρεπε να γυρίσω στην Ιταλία για αποθεραπεία. Οι γιατροί, εκεί, εντόπισαν ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που είχαν πει στην Ελλάδα. Για αυτό και μου συνέστησαν μεγαλύτερη χρονικά θεραπεία», δήλωσε συγκεκριμένα ο 21χρονος Μαροκινός, ο οποίος μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι μετάνιωσε για την επιλογή της Μίλαν έναντι του Άγιαξ ώστε να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά αλλά και για την δυσκολία διαχείρισης της υπερπροβολής που δέχθηκε και που τον τον έχει οδηγήσει στην κάθοδο όσο αφορά την επαγγελματική του καριέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα