Ατρόμητος: Μεταξύ των 60 μεγαλύτερων ταλέντων του κόσμου ο Ρονάλντο!

Ατρόμητος: Μεταξύ των 60 μεγαλύτερων ταλέντων του κόσμου ο Ρονάλντο!

Gazzetta team
Ατρόμητος: Μεταξύ των 60 μεγαλύτερων ταλέντων του κόσμου ο Ρονάλντο!

bet365

Τεράστια διάκριση για τον Ατρόμητο και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του, καθώς ο Ρονάλντο Σάνι, βρίσκεται στη λίστα με τα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου!

Ένα από τα 60 μεγαλύτερα ταλέντα στον πλανήτη είναι ο Ρονάλντο Σάνι! Συγκεκριμένα, ο «Guardian», στο αφιέρωμα που κάνει κάθε χρόνο επέλεξε τον 17χρονο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου στη σχετική λίστα. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στις ακαδημίες των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:
«Ο Ρονάλτο είναι ένα συνηθισμένο όνομα για παίκτες από τη Βραζιλία και την Πορτογαλία, αλλά τώρα προέρχεται από την Αλβανία. Ο Ρονάλντο Σάνι είναι ένα παράδειγμα, αν και ο νεαρός έχει ελληνική υπηκοότητα, αφού γεννήθηκε στην Ελλάδα, από Αλβανούς γονείς. Έπαιξε πρώτα στον Ατρόμητο Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και το 2015 πήγε στον μεγαλύτερο Ατρόμητο, του Περιστερίου. Ένας αδύνατος, αλλά ευκίνητος δεξιοπόδαρος επιθετικός, που είναι πολύ καλός στον αέρα. Έχει απορρίψει κρούσεις από την αλβανική ομοσπονδία για να παίξει με όλες τις μικρές ομάδες στην Ελλάδα και ήδη ιταλικές ομάδες τον έχουν κυκλώσει, με τις Αταλάντακ και Σαμπντόρια, να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Έκανε το ντεμπούτο του για την πρώτη ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ένα φιλικό με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας οχτώ λεπτά και σημαδεύοντας το δοκάρι. Τον Δεκέμβριο έπαιξε 24 λεπτά σε παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου και έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που έχει γεννηθεί το 2002 που έπαιξε σε σημαντικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018-19».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα