Ατρόμητος: Ο Αναστασίου σκοράρει ακόμα! (vid)

Ατρόμητος: Ο Αναστασίου σκοράρει ακόμα! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ο Αναστασίου σκοράρει ακόμα! (vid)

bet365

Ένα τρομερό τελείωμα με το αριστερό από τον Γιάννη Αναστασίου είχε το... πρόγραμμα της Τρίτης στον Ατρόμητο, με τον Έλληνα επιθετικό να δείχνει πως το έχει ακόμα το γκολ!

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Τις ικανότητές του στο σκοράρισμα φαίνεται να μην έχει ξεχάσει ο Γιάννης Αναστασίου! Ο Έλληνας τεχνικός και πρώην διεθνής επιθετικός των Άγιαξ, Ρόντα, Άντερλεχτ, Σπάρτα Ρότερνταμ, Εθνικού και ΟΦΗ αποφάσισε να δείξει στην προπόνηση του Ατρόμητου την Τρίτη πως έχει ακόμα το σκοράρισμα!

Έτσι, σε μια ανύποπτη φάση έφυγε από την σέντρα τρέχοντας, πήρε την μπαλιά από τα δεξιά κι με ένα αριστερό σουτ στη κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου που βρισκόταν κάτω από την εστία εκείνη τη στιγμή να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό. Ο Γιάννης Αναστασίου, ανέβασε αυτό το βίντεο σε story στο Instagram, γράφοντας: «Παλιός, αλλά μπορώ ακόμα να σκοράρω με το αριστερό μου...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα