Μολό: Μίλησε με Δώνη και Νταμπίζα για μια... νέα αρχή

Μολό: Μίλησε με Δώνη και Νταμπίζα για μια... νέα αρχή

Κώστας Ζάλιαρης
Μολό: Μίλησε με Δώνη και Νταμπίζα για μια... νέα αρχή

bet365

Ο Γιοάν Μολό μίλησε με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα έπειτα από το πειθαρχικό του παράπτωμα και αποφασίστηκε να κάνουν μια... νέα αρχή, βάζοντας πάνω απ' όλα τον μεταξύ τους σεβασμό.

Ο Γάλλος εξτρέμ του Παναθηναϊκού, είχε αντιδράσει στις κουβέντες που του είχε πει ο κόουτς του «τριφυλλιού» για τις επιδόσεις του στις προπονήσεις. Έτσι, έμεινε εκτός αποστολής για το πρόσφατο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Ριζούπολη.

Με τον Νίκο Νταμπίζα είχε ήδη κάνει μια κουβέντα, είχε δείξει απολογητική διάθεση όντας μετανιωμένος, ενώ σήμερα (8/10), είχε κουβέντα τόσο με τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων», όσο και με τον Γιώργο Δώνη.

Οι τρεις άνδρες αποφάσισαν πως μπορούν να κάνουν μια νέα αρχή με απόλυτο σεβασμό μεταξύ τους, με τον Μολό να κατανοεί το λάθος του γι' ακόμα μια φορά.

Παράλληλα, έχει εξασφαλίσει και άδεια για να μεταβεί στο Παρίσι στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, αφού αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα