ΑΕΚ: Επτά διπλά στα τελευταία δέκα ματς στην επαρχία

ΑΕΚ: Επτά διπλά στα τελευταία δέκα ματς στην επαρχία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επτά διπλά στα τελευταία δέκα ματς στην επαρχία

bet365

Η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ και έχει ως «όπλο» της τα πολύ καλά αποτελέσματα μακριά από την έδρα της με επαρχιακές ομάδες.

Η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ θέλουν μόνο τη νίκη αφενός για να κρατήσουν την επαφή τους με την κορυφή και αφετέρου για να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα την καλή ψυχολογία που έχουν «χτίσει» από τη στιγμή που ο Νίκος Κωστένογλου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία που συνδυάστηκε με νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ γνωρίζουν πως το ματς στο AEL FC Arena δεν θα είναι εύκολο. Άλλωστε στην έδρα της ΑΕΛ η Ένωση δυσκολεύεται έχοντας νικήσει τελευταία φορά για το πρωτάθλημα τον Οκτώβρη του 2016 όταν είχε περάσει με 2-1 με δύο γκολ του Πλατέλλα. Τόσο πρόπερσι, στην πρωταθληματική της σεζόν, όσο και πέρυσι, η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 εκεί, ενώ έχει γνωρίσει και μία ήττα με 2-1 για το Κύπελλο.

Το «όπλο» της ΑΕΚ πάντως είναι το γεγονός ότι έχει το... know-how για να περνάει νικηφόρα από τις επαρχιακές έδρες. Οι κιτρινόμαυροι όταν βγαίνουν από την Αθήνα αντιμετωπίζοντας ομάδες της επαρχίας έχουν καταφέρει να σημειώσουν επτά διπλά στις τελευταίες 10 εξορμήσεις τους. Δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα και μόλις μία φορά η Ένωση έχει γνωρίσει την ήττα σε αυτά τα τελευταία 10 παιχνίδια. Αυτή ήταν η περσινή στο Αγρίνιο με 2-1 από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα 10 τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ στην επαρχία για τη Super League:

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 0-1

ΟΦΗ - AEK 0-3

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-1

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 0-4

Ξάνθη - ΑΕΚ 1-3

Λαμία - ΑΕΚ 2-2

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-3

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 2-3

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα