ΑΕΚ: Με 22 παίκτες στη Λάρισα, εκτός Κλωναρίδης και Γιακουμάκης

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με 22 παίκτες στη Λάρισα, εκτός Κλωναρίδης και Γιακουμάκης

bet365

Μόνο οι τραυματίες Βίκτωρας Κλωναρίδης και Γιώργος Γιακουμάκης έμειναν εκτός αποστολής της ΑΕΚ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία και αναχωρεί για Λάρισα για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό ζητούμενο έπειτα από το 2-2 με τον ΠΑΟΚ, για να διατηρήσει η Ένωση την επαφή της με την κορυφή πριν τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Ο Νίκος Κωστένογλου πήρε 22 παίκτες στην κιτρινόμαυρη αποστολή, με τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος έχει ξεπεράσει τη θλάση και προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, να βρίσκεται σε αυτήν. Όπως φυσικά και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είναι ουσιαστικά έτοιμος από την περασμένη εβδομάδα.

Οι μοναδικοί που έμειναν εκτός είναι οι Βίκτωρας Κλωναρίδης και Γιώργος Γιακουμάκης. Ο πρώτος έκανε και σήμερα ατομικό λόγω της κάκωσης στον αριστερό ώμο, ενώ ο δεύτερος πραγματοποίησε θεραπεία και ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Όσον αφορά το σχηματισμό, ο Κωστένογλου προσανατολίζεται ξανά σε ένα 3-5-2, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκη στην άμυνα, αριστερά τον Χουλτ και δεξιά τον Παουλίνιο. Στα χαφ οι Σιμόες, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος διεκδικούν δύο θέσεις. Μπροστά τους ο Μάνταλος και στην κορυφή Λιβάια και Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα