Πρώτα «δεν ακούω» και μετά συγγνώμη ο Ουάρντα! (pic)

Πρώτα «δεν ακούω» και μετά συγγνώμη ο Ουάρντα! (pic)

Gazzetta team
Πρώτα «δεν ακούω» και μετά συγγνώμη ο Ουάρντα! (pic)

bet365

O Ουάρντα έγραψε το 3-2 για την ΑΕΛ μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πανηγύρισε... ζητώντας συγγνώμη, ενώ στο δεύτερο γκολ του Νούνιες είχε πιάσει τα αυτιά του.

Το κλίμα ήταν τεταμένο με τον κόσμο του Άρη και τον Ουάρντα από την αρχή, καθώς ο Αιγύπτιος αγωνίζεται στην ΑΕΛ δανεικός από τον ΠΑΟΚ και γενικώς είναι ένας ποδοσφαιριστής όχι και τόσο συμπαθής στους οπαδούς των «κίτρινων». Αφού λοιπόν είχε... επικοινωνία με την κερκίδα, στ 2-2 του Νούνιες πανηγύρισε πιάνοντας τα αυτιά του και κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση «δεν ακούω» προς τον κόσμο. Μερικοί συμπαίκτες του τον παρότρυναν να μην προκαλέσει, με τον Κάτσε να τον σπρώχνει χαρακτηριστικά για να σταματήσει και τον Μόρα να έχει σχετικό τετ-α-τετ με τον διαιτητή.

Ο Ουάρντα ήταν εκείνος που σκόραρε το τρίτο γκολ των βυσσινί και αφού διαβεβαίωσε τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΛ ότι δεν πρόκειται να προκαλέσει, έτρεξε στον πάγκο, πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του και έπειτα σήκωσε τα χέρια και ζήτησε συγγνώμη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα